SAMSON REGELTECHNIEK B.V.  
 
 
     

 
   

SAMSON REGELTECHNIEK in Zoetermeer behoort tot het internationale SAMSON-concern, wereldwijd present in meer dan 60 landen.

Meer dan 100 jaar ervaring
SAMSON staat voor meer dan 100 jaar ervaring en innovatie in de meet- en regeltechniek. De ontwikkelde en geproduceerde apparatuur heeft door de jaren heen zijn betrouwbaarheid in tal van industrieŽn meer dan bewezen.

ISO-gecertificeerd
Met een klantgerichte, op de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 gebaseerde, flexibele technische handelsonderneming speelt SAMSON in op vragen vanuit de markt.

VCA*-gecertificeerd
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. SAMSON hecht grote waarde aan veiligheid, gezondheid en milieu en is daarom gecertificeerd volgens norm VCA* 2008/5.1.

3.1 materiaal- en test gecertificeerd
SAMSON in Zoetermeer kan regelventielen uit voorraad bouwen inclusief een 3.1 materiaal- en testcertificering. Hiermee verkort SAMSON haar time-to-market.

Missie
De producten en diensten van SAMSON zijn toegesneden op die bedrijven, waar men voor een goed procesverloop grootheden, zoals temperatuur, druk, drukverschil, hoeveelheid en niveau wil regelen en/of bewaken.

Voor u
- houden wij originele onderdelen op voorraad in Zoetermeer;
- doen wij de engineering van onze apparatuur;
- bieden wij after sales oplossingen.

 
     
     
 
 
 
 
 
© SAMSON REGELTECHNIEK B.V. / Stand 13 december 2018