Actueel  
 
 
     

SAM GUARD event | terugblik

Op woensdag 22 mei 2019 vond het SAM GUARD event plaats in Ahoy Rotterdam. Na de start van het event met een gezamenlijke lunch liet Dror Bomsztayn, Director of Sales van Precognize zien hoe men - d.m.v. machine learning in combinatie met een digitaal plant model - subtiele veranderingen al vroegtijdig aan ziet komen, waardoor de OEE van uw plant en de kwaliteit van het product nog beter kan worden. Vervolgens kwam een discussie op gang en de dag eindigde met een borrel.

28-05-2019

 


Roadshow "Van analoog naar de cloud" | terugblik

Bijna 100 deelnemers hebben in Dordrecht en Assen de roadshow "Van analoog naar de cloud" bijgewoond. Het seminar begon met een lezing van iTanks over de kracht van het netwerk. Vervolgens konden de deelnemers verschillende lezingen op het gebied van basiskennis, assetmanagement/predictive maintenance, duurzaamheid en techniek van morgen volgen.De dag werd afgesloten met een plenaire paneldiscussie.

27-05-2019

 


Bezoek WIB | terugblik

Op donderdag 25 april jl. heeft het WIB een bezoek gebracht aan SAMSON in Zoetermeer. Na een korte introductie van SAMSON, een besloten meeting en lunch sloot de heer Platteeuw van Yara Sluiskil de dag af met een presentatie over gebruik van het diagnosemodel bij regelventielen in de praktijk. Het WIB is een internationale vereniging van eindgebruikers van componenten, systemen en IT-gerelateerde zaken in de procesindustrie, voornamelijk gevestigd in Nederland en België.

29-04-2019

 


Nieuwsbrief april 2019 (pdf)

Roadshow "Van analoog naar de cloud"
Nieuw trainingsmateriaal voor STC in Brielle
Gastcollege bij HBO Drechtsteden
SAM GUARD event: Plantoptimalisatie dankzij AI
SAMSON doneert ventielen aan ROVC

17-04-2019

   

Persbericht

SAM CHEMICALS: slimme regelventielen wereldwijd te volgen

21-03-2019

 


Flyer SAMSON REGELTECHNIEK

De nieuwe flyer over SAMSON REGELTECHNIEK is uit met informatie over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk onze flyer via onderstaande link.

Flyer SAMSON REGELTECHNIEK

15-03-2019

 


 
 
 
 
 
© SAMSON REGELTECHNIEK B.V. / Stand 24 juni 2019