After Sales service  
 
 
     

 
     
Apparatuur van SAMSON staat bekend om zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. Om de apparatuur in optimale conditie te houden staan onze engineers u ook na levering graag terzijde.

Inbedrijfstelling
Na levering van SAMSON apparatuur kunnen onze Service Engineers u ondersteunen bij de ‘inbedrijfstelling’ van onze apparatuur.


Reparatie & Onderhoud
Bij storingen voeren wij een analyse uit en herstellen de apparatuur ter plaatse. Door moderne ingebouwde diagnoseprogramma’s kunnen wij snel een beeld krijgen van de staat van onderhoud van het apparaat en gerichte reparatie- en revisievoorstellen doen.


Elk bedrijf heeft haar eigen wensen wat betreft onderhoud. Daarom biedt SAMSON onderhoud op maat aan. U geeft zelf aan wat voor soort onderhoud voor uw bedrijf het beste is, zoals preventief of periodiek onderhoud.

Preventief onderhoud
Uitgevoerd op basis van diagnose via specialistische software in de klepstandsteller, communicatie met TROVIS-VIEW en andere programma’s.

 Diagnose
 TROVIS-VIEW

Periodiek onderhoud
SAMSON kan met voorafgestemde regelmaat het periodiek onderhoud aan SAMSON apparatuur doen. Dit kan bij u op locatie of in onze eigen werkplaats.


Revisiewerkzaamheden
Wij voorzien de SAMSON apparatuur van nieuwe originele onderdelen en maken het apparaat weer geschikt voor een volgende levenscyclus. Revisies worden bij u op locatie of in onze goed uitgeruste werkplaats verricht. Bij elke opdracht informeren wij u vooraf over de te verwachten kosten.


Voor vragen of meer informatie: service@samson-regeltechniek.nl

 
     
 
 
 
 
 
© SAMSON REGELTECHNIEK B.V. / Stand 14 december 2017